944 20 567
info@buskerudantirust.no
Buskerud Antirust
Øvre Eiker vei 83A
3048 Drammen
| | |
U T F O R S K E R

L A N O P R O
Buskerud Antirust benytter produkter fra den norske produsenten LanoPro. Disse oljene er utviklet og produsert i Norge, er designet for bruk på bil og er kortreiste.

Vårt hovedprodukt har en svak lukt av eple som forsvinner raskt, har gode krypeevner og har bra slitestyrke. Det er temperaturstabilt, har god virkning på elektriske komponenter og er kortreist, hvilket også tilbyr et miljøvennlig aspekt.

Det kommer fra sauen

Baseolja av ullfett/lanolin gir unike saltvannsbestandige egenskaper. LanoPro fordamper ikke og tørker ikke, men er aktiv, krypende og penetrerende over lang tid. Den egner seg derfor svært godt også som rustløser og smøremiddel på kjeder, vaiere, våpen, fiskesneller, bolter, låser, låsesylindere, hengsler, avtagbare kroker, hekksakser, tilhengere, påhengsmotorer, gjødsel- og saltspredere, til vinterkonservering, transportbeskyttelse, osv. osv.

Stopper rustutviklingen

LanoPro er meget godt egnet til antirustbehandling og hulromsbehandling. Sprøyteutstyret trenger ikke å rengjøres etter bruk da LanoPro ikke størkner. Gammel tradisjonell understellsbehandling mykgjøres, middelet trenger inn i eventuellle sprekker, fortrenger vann og stopper videre rustutvikling. LanoPro er ikke elektrisk ledende, fortrenger vann og hindrer korrosjon. Den er derfor ypperlig til å brukes på elektrisk utstyr og kontakter for å hindre kontaktproblemer, jordfeil osv. LanoPro svir ikke gress eller vegetasjon.
S T O P P E R   R U S T
Tykner etter påføring

Gressklipperplater o.l. holder seg lettere rene. Snøfresere og snøskjær får mindre problemer fordi is og snø ikke vil bygge seg opp. Siden olja ikke samler skitt, er den ideell til landbruk- skog- og anleggsmaskiner. Brukes også til polering av aluminum og rustfritt stål og andre metaller, krom, verktøy, treverk, lakk og vinyl. Den egner seg også til impregnering av lær. Syntetisk gummi skades ikke, men naturgummi kan svelle. Tiksotropiske egenskaper gjør at olja blir tynn ved omrøring/risting og tykner etter påføring.


Miljøvennlig behandling

LanoPro er kanskje det beste middelet man kan bruke her i Norge, både med tanke på lokalitet og at det ikke inneholder skadelige midler for naturen. Husk at alle typer understellsbehandling slites ved veibruk over tid, og at det finnes ingen annen plass for avslitt beskyttelse å havne enn i nettopp naturen.
Buskerud Antirust
Øvre Eiker vei 83A
3048 Drammen

944 20 567
Hverdager
07:30-15:30
Org.nr. 918 342 931
Bank: 1503 85 10344
V Å R E   S A M A R B E I D S P A R T N E R E
Vestfold Antirust
Funderud Antirust
Oslo Antirust