944 20 567
info@buskerudantirust.no
Buskerud Antirust
Øvre Eiker vei 83A
3048 Drammen
| | |
U T F O R S K E R

H V O R F O R   V E L G E   L A N O P R O ?
Lanolin er uten tvil det beste alternativet for behandling av understellet om du allerede har fått litt rust. Ingenting slår naturen! Dette er et naturprodukt som beskytter metallet mot korrosjon.

"Visste du at gjerder og wirer på fjellet ikke ruster der det går sauer som gnir seg mot disse for å klø seg? Ganske kult..."

L A N O P R O

Kan rust virkelig stoppes? - Ja!

Det begynner å gå opp for folk at finnes enkle midler som stopper rust. LanoPro virker på en annen måte enn tradisjonelle antirustbehandlinger. I stedet for å forsegle, vil LanoPro trekke helt gjennom rusten og inn i metallets porer. Det størkner aldri og vil derfor aldri flasse og slippe vann og salt til, men tvert i mot ligge som en klebrig og levende hinne på metallet.

Rimelig behandling

Fordi LanoPro virker selv om det allerede er rust, er det ikke nødvendig med sandblåsing. Man trenger heller ikke å spyle på forhånd eller vaske med løsemidler etterpå. Dette gjør at behandling ved verksted blir billligere.

Det er også mulig å behandle selv, noe som gir en enda rimeligere løsning. Vi leverer alt du trenger til behandlingen så lenge du har en kompressor.

Trekker inn i metallet

LanoPro er svært penetrerende, fortrenger vann og samler ikke skitt slik som vanlig olje gjør. Den vil ikke fordampe eller størkne, men være aktiv og penetrerende over lang tid. Er det mye gravrust kan den suge til seg all oljen slik at man bør gjenta etter en dag eller to for å mette rusten fullstendig og overflaten forblir våt.

Mykgjør gammel behandling

Våre oljer egner seg godt selv om det er behandlet med andre antirustprodukter tidligere. LanoPro vil mykgjøre gamle og harde løsemiddelbaserte antirustmidler. Sammen blir de en myk og levende masse, og lanolinoljene våre kryper helt inn til metallet.

Miljøvennlig

LanoPro er ikke tilsatt løsemidler og er ikke giftig eller farlig. Våre lanolinprodukter er også produsert i Norge, så her utnytter vi lokale ressurser.
Buskerud Antirust
Øvre Eiker vei 83A
3048 Drammen

944 20 567
Hverdager
07:30-15:30
Org.nr. 918 342 931
Bank: 1503 85 10344
V Å R E   S A M A R B E I D S P A R T N E R E
Vestfold Antirust
Funderud Antirust
Oslo Antirust