944 20 567
info@buskerudantirust.no
Buskerud Antirust
Øvre Eiker vei 83A
3048 Drammen
| | |
P R I S L I S T E

Personbil & Stasjonsvogn

Pick-Up, Suv & Varebil

Store biler som Van's, Hummer, Ford Exursion

Fra kr 4.300,-

Fra kr 4.700,-

Fra kr 5.500,-

*Enkelte modeller kan avvike i pris grunnet størrelse eller at de har et stort antall deksler som dekker understellet.
**Prisliste viser kr inkl.mva.
T I L L E G G S T J E N E S T E R

Hovedbehandling

Dette er en tilleggsbehandling vi anbefaler første gang. Her demonteres innerskjermene, og dette gjøres for å rengjøre bedre, samt at vi får dekket hele området bak plasten med produktet vårt. Her beskytter vi både hjulhus, karosseri i hjulbuen, dempertårn, drivstoffrør, varierende rør/kabler og diverse anordninger/fester avhengig av type bil. (f.eks. elektrisk eller fossil)

Vi anbefaler også en Hovedbehandling kanskje hvert 6. - 8. år, avhengig av type bil og hvordan kjøretøyet brukes.

Kr 2.000,-

Garantibehandling

Dette er en Hovedbehandling og rustkontroll i ett, som innebærer at alt av plastdeksler og innerskjermer demonteres slik at vi kan beskytte bilen slik vi ser best for en varig garantiavtale. Her behandles forskjellige biler med egne program. Noen Teslamodeller har egne rustbeskyttelsessett som monteres*. (Egne priser*)

Vi fører markedets beste garantier!

- Les mer om vår 10-års- og Livstidsgaranti her.

Kr 3.000,-

Rammespyling - Innvendig spyling av ramme

Vi ser stadig at noen år gamle biler med ramme har mye skitt, gammel understellsmasse og rust innvendig i disse rammene. For å være sikker på at olja kommer skikkelig i kontakt med stålet inne i ramma, så tilbyr vi innvendig spyling med kokende vann. Det er ikke nødvendig å gjøre dette hver gang bilen behandles, men kanskje hvert 5. eller 6. år.

Rammespyling kan være aktuelt på f.eks. disse bilene:

Chevrolet Tahoe, Kia Sportage, Mazda Pick-Up, Mitsubishi L200, L300 og Pajero, Nissan Patrol og Terrano, noen Landrover-modeller, Toyota 4Runner, Landcruiser, HiLux... etc.

Kr 700,-

Anticorr - Fettlister, ferdig montert

På mange bilmodeller har hjulbuene over bakhjulene bak en 90-graders innbrett i karosseriet, og noen få modeller har denne innbretten også foran. Her gjelder det å være føre var, for disse delene er meget utsatt for steinsprut og rust både fra innside og utside.

Heldigvis er løsningen enkel med Anticorr fettlister. De kan klemmes på og beskytter dermed hjulbuene effektivt mot steinsprut og skader i lakk, samtidig som de er satt inn med et værbestandig og korrosjonshindrende fett som trenger inn i plateskjøtene i hjulbuedesignet og hindrer rustutvikling både fra utsiden og innsiden av hjulbuene. Dette vil igjen hindre utvikling av rustroser. Men få dem på tidlig! Er rustrosene klatret forbi fettlista sitt grep, så vil ikke Anticorr alene klare å hindre videre utvikling av disse rosene selv om de fremdeles vil være effektive i sin jobb der de er satt til å beskytte.

Disse fettlistene anbefaler vi på det sterkeste der det er behov.

Kr 700,-

Dekkskift - Sommer/Vinter

Når vi først har bilen på bukk for behandling er det sjelden store tilleggsarbeidet å bytte fra sommer- til vinterdekk og vice versa, så ta dem med!

Kr 300,-

Buskerud Antirust
Øvre Eiker vei 83A
3048 Drammen

944 20 567
Hverdager
07:30-15:30
Org.nr. 918 342 931
Bank: 1503 85 10344
V Å R E   S A M A R B E I D S P A R T N E R E
Vestfold Antirust
Funderud Antirust
Oslo Antirust