Buskerud Antirust

Tlf: 944 20 567
Øvre Eiker vei 83A
Drammen  

FLUID FILM ANTIRUSTBEHANDLING: STOPPER RUSTUTVIKLINGEN, NØYTRALISERER SALTET OG ER RASKT, RIMELIG OG MILJØVENNLIG

Priser

Standardbehandling:  Vi behandler dører og bakluke. Rammer, kanaler og traverser behandles innvendig og utvendig. Plast deksler under bilen demonteres og hele bilens underside og hjulkasser påføres Fluid Film. På standard behandling demonteres ikke plast innerskjermene, men vi går bak disse med spesielt utstyr.

Sedan-Car-PNG-Pic

Personbil og stasjonsvogn


Fra kr 3.700

358665967c80e9f06647d245217fc972

Div.Pick-up/Suv/Varebil


Fra kr 4.100

284-2842302_2008-hummer-h2-luxury-4dr-suv-hummer

Store biler som  Van's, Hummer, Ford Exursion

Fra kr 4.800

Enkelte modeller kan avvike i pris grunnet størrelse eller at de har et stort antall deksler som dekker understellet.

Hovedbehandling 

Som standardbehandling, men i tillegg demonteres innerskjermene. Dette gjøres for å rengjøre bedre, samt at vi får dekket hele området bak plasten med produktet vårt.

Dette anbefales ved første behandling.

Tillegg kr. 2000,-

Garantibehandling

Behandling: rustkontroll og plussbehandling som innebærer at alt av plastdeksler og innerskjermer demonteres. Les mer om vår antirustgaranti HER.

Tillegg kr.  3000,-

Spyling av innvendig ramme

Vi ser stadig at biler med ramme som er noen år gamle har mye skitt, gammel understellsmasse og rust innvendig i rammene. Dette gjelder biler som har lukkede rammer. For å være sikker på at olja kommer skikkelig i kontakt med stålet inne i ramma, tilbyr vi ekstra spyling med kokende vann her. Det er ikke nødvendig å gjøre dette hver gang bilen behandles, men bør gjøres 2-3 ganger i løpet av bilens levetid. Første gang når bilen er 5-6 år gammel.

 

Rammespyling kan være aktuelt på f.eks. disse bilene:

Chevrolet Tahoe, Kia Sportage, Mazda PicUp, Mitsubishi L200, 300, Mitsubishi Pajero, Nissan Patrol, Nissan Terrano, Landrover (noen modeller), Toyota 4Runner, Toyota Landcruiser og Toyota HiLux.
Det kreves spesielt utstyr for å gjøre denne jobben og det går litt tid, så vi har satt en pris på 700,- inkl. mva i tillegg hvis dette skal gjøres.

 

Fettlista

Fettlista er en unik beskyttelse av bilens mest rustutsatte område. Nemlig hjulbuene. Fettlista er en u-formet list som er fylt med et værbestandig, korrosjonshindrende fett. Når denne lista presses på hjulbuen vil fettet presses inn mellom de to platene (inner-og ytterskjerm) og hindre at vann og salt kommer til, og utvikler rust. Pris ferdig montert: kr. 500,- inkl. mva. pr. aksel.

 

Bestill time