Vi har behandlet biler siden 2011

Tesla

Vi er overrasket over å se hvor mye rust som kan utvikle seg både på Tesla Model 3 og Tesla Model Y etter bare noen få år.

Heldigvis finnes det tiltak som du som eier kan gjøre, og disse vil kunne bevare verdien for din bil som andre tesla eiere her til lands ikke vil klare å bevare dersom de ikke velger å behandle sine biler mot rust.

Ett av våre hovedmål er å levere best mulig rustbeskyttelse til en god pris, og våre oljer er med over 50 års erfaring i faget nøye utvalgt etter mye forskning og testing mellom flere konkurrerende produkter, og våre oljer har nå egenskaper vi har lett lenge etter.

Tesla rust

Har du noen spørsmål?

TOCN
Livstidsgaranti! (..?)

Med lanolinoljer fra LanoPro og beskyttelsesdeksler utviklet av Funderud Antirust kan vi tilby livstidsgaranti på en inntil fem år gammel Tesla. Slike garantier finner du ikke hos andre aktører, og dette viser vår tillit til lanolinoljer som også er benyttet i industri, på skip og ballast rundt om i hele verden.

I videoene under viser Funderud oss hvilke svakheter vi ser både på Tesla Model 3 og på Tesla Model Y.

Start video
Start video

Tesla Model S og Tesla Model X

Tesla Model S er på lik linje med Model X ganske godt beskyttet mot rustutvikling da disse modellene hovedsakelig er produsert med aluminium, og skal du behandle den er det minstepris som gjelder.

Det finnes ingen oppgradert behandlingsform for Tesla Model S. For minstepris demonterer vi alt som trengs for å komme til de få detaljene som kan ha godt av beskyttelse. Da snakker vi om enkle deler som forstillingsdeler, deler til styring og jordingspunkter, osv..
Det er mulig å innlemme bilen under en garantiordning, men det er lite som taler for at det finnes et behov for et så omfattende tiltak for denne modellen.

Ønsker du å bestille time for en Tesla Model S eller Tesla Model X, så kan ikke dette enda gjøres via online bestilling. Dette fordi de bryter med de normale bestillingsfunksjonene våre. 

Tesla Model 3 og Tesla Model Y

I motsetning til Model X og Model S, så har både Model 3 og Model Y etter vår oppfatning meget dårlig beskyttet mot rust. Model 3 er satt sammen av en blanding av metaller som skaper utfordringer for bilens videre helse, og vi erfarer at relativt nye biler kan utvikle mye rust. Spesielt på de som kjører langt.
Forskjermer, bakluke, sidekanaler og bakskjermer er av stål. Innenfor bakhjulene er det stål, og traverser foran og bak er av stål.
Øverst i hjulhusene står spruten rett opp mot nærmest ubeskyttet bærende karosserideler av stål. Av den grunn anbefaler vi på det sterkeste å montere dekslene fra Funderud sitt RB3-kit.
Om du ønsker å beskytte denne bilen vil vi anbefale en garantibehandling. Vi vil da montere RB3-kittet etter å ha understellsbehandlet bilen, og kaller videre inn bilen til antirustbehandling med to års intervaller.
Vi anbefaler ikke å kun gå for en understellsbehandling uten montering av rustbeskyttelsessett for denne modellen.
Ønsker du å bestille time for en Tesla Model 3 eller Tesla Model Y, så kan ikke dette enda gjøres via online bestilling. Dette fordi de bryter med de normale bestillingsfunksjonene våre. Du kan enten ringe, komme innom eller sende oss en e-post, så vil vi hjelpe deg å finne et ledig tidsrom.